Over ons


Over Urban Rookies
Wij van Urban Rookies zijn gek op de natuur!

Daarom maken wij de leukste printablesproducten en delen we de tofste activiteiten voor binnen en buiten zodat je met het grootste gemak lekker bezig kan zijn met jouw kleine Urban Rookie.

De mooiste herinneringen samen maak je nu is ons credo en daarom is het ook onze missie om de leukste activiteiten voor jou te ontwerpen, zodat lekker ontspannen knutselen met je kinderen echt kinderspel is. De activiteiten zijn leuk, makkelijk en maken niet te veel troep zodat er veel tijd overblijft om lekker te genieten van elkaar tijdens jullie momentje samen.


Onze werkwijze
Onze verzenddagen van fysieke producten zijn dinsdag en donderdag. Op die dagen staat er een klein betrokken team klaar om jouw bestelling te maken en te verzenden.
Digitale producten/downloads kun je na bestelling direct en makkelijk downloaden in je account.

Over Leonie van Zonneveld
Urban Rookies is begin 2019 gestart door Leonie van Zonneveld. Toen zij als werkende moeder ervaarde dat het verzinnen van activiteiten en dingen om te doen met de kinderen makkelijker moest kunnen besloot zij om deze zelf te ontwerpen. Alle illustraties en producten van Urban Rookies komen van haar hand.

Vervelen? Wat is dat?
Na lange dagen werken wil je op je vrije dag met de kids makkelijk leuke activiteiten kunnen doen, zonder te veel gedoe en rompslomp. 
De activiteiten van Urban Rookies zijn makkelijk, zelf te printen en leuk om samen met je kids te doen, maar ook om je kids te vermaken terwijl jij lekker geniet van een kop koffie of een tijdschrift.


De mooiste herinneringen samen maak je nu.