Over mij


Over Urban Rookies
Achter Urban Rookies zit ik! Leonie.
Als echte natuurliefhebber ben ik altijd nieuwsgierig geweest naar alles om mij heen. 
Omdat ik het ook leuk vind om mijn kinderen hier meer over mee te geven, en ze lekker buiten bezig te laten zijn, ben ik begonnen met het ontwikkelen van de leukste printables. Zo kun je samen op ontdekking en leer je al het moois wat de natuur te bieden heeft.

De illustraties op alle producten maak ik zelf. Hierna worden ze gekeurd door mijn eigen kinderen van 3 en 6. Dit gebeurt zonder blad voor de mond, want alleen de leukste printables mogen blijven en krijgen een plekje in de shop. Een echt familiebedrijf kan je wel zeggen dus. ;-)

De mooiste herinneringen samen maak je nu is mijn credo en daarom is het ook mijn missie om de leukste activiteiten voor jou te ontwerpen, zodat lekker ontspannen bezig zijn met je kinderen echt kinderspel is. De activiteiten zijn leuk, makkelijk en geven veel ruimte om lekker zelf te ontdekken zodat er veel tijd overblijft om lekker te genieten van elkaar tijdens jullie momentje samen.


Mijn werkwijze
Mijn verzenddagen van fysieke producten zijn dinsdag en donderdag. Op die dagen sta ik klaar om jouw bestelling te maken en te verzenden.
Digitale producten/downloads kun je na bestelling direct en makkelijk downloaden in je account.

Vervelen? Wat is dat?
Na lange dagen werken wil je op je vrije dag met de kids makkelijk leuke activiteiten kunnen doen, zonder te veel gedoe en rompslomp. 
De activiteiten van Urban Rookies zijn makkelijk, zelf te printen en leuk om samen met je kids te doen, maar ook om je kids te vermaken terwijl jij lekker geniet van een kop koffie of een tijdschrift.


De mooiste herinneringen samen maak je nu.